perjantai 6. toukokuuta 2016

Juustoiset kasvispihvit

Enpä olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut, että laitan itselleni kasvisruokaa ja syön sitä ihan täysin tyytyväisenä, kaipaamatta lihaa ollenkaan. Mutta näin on, vannoutunutkin lihansyöjä voi silloin tällöin syödä kasvisaterioita. Herkullisia pihvejä!



Ainekset:
200 g porkkanaa
1 sipuli
200 g kesäkurpitsaa
75 g juustoa (raastettuna)
3 munaa
½ dl vehnäjauhoja
2 tl yrttimausteseosta (suolaton) (provence)
½ tl mustapippuria
½ tl suolaa
Paistamiseen:
2 rkl voita

Kuori porkkanat ja sipuli. Pese kesäkurpitsa. Raasta kasvikset karkeaksi raasteeksi. Yhdistä kasvis- ja juustoraasteet.

Vatkaa munien rakenne rikki ja yhdistä muniin jauhot ja mausteet. Kaada munaseos raasteiden joukkoon ja sekoita.

Kuumenna lettupannulla (tai tavallisella paistinpannulla) rasvaa. Muotoile massasta kasvispihvejä pannulle ja paista kuumalla pannulla muutama minuutti molemmin puolin. Tarjoa kasvispihvit minttu-jogurttikastikkeen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti