Ohjeeseen kuului pari desiä punaviiniä. Minä en tykkää
käyttää viiniä ruoanlaitossa, siitä tulee aina mielestäni kitkerä maku.
Korvasin punaviinidesit parilla ruokalusikallisella balsamiviinietikkaa. Eikä
ollut ollenkaan huono valinta.
Ainekset:
4 broilerinfilettä
60 g parmesaania
suolaa
valkopippuria
200 g tagliatelle-pastaa
100 g aurinkokuivattua tomaattia
2 salottisipulia
½ litraa kanalientä
2 rkl balsamiviinietikkaa
2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
mustapippuria
1 rkl Maizenaa
Kastike: Kuori valkosipulinkynnet. Kuori ja hienonna
salottisipulit ja suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Kuullota sipulia ja
tomaatteja oliiviöljyssä kattilassa ja purista joukkoon valkosipulinkynnet.
Sekoita, jotta seos ei pala pohjaan. Sipulit saavat pehmetä mutta eivät ruskistua.
Lisää kanaliemi ja balsamiviinietikka ja keitä, kunnes kastiketta on jäljellä
puolet. Suurusta kastike vesitilkkaan sekoitetulla Maizenalla ja mausta
mustapippurilla. Pidä kastike lämpimänä.
Kuumenna uuni 250 asteeseen. Pane broilerinfileet
uuninkestävään vuokaan, mausta suolalla ja valkopippurilla ja höylää
parmesaanista lastuja fileiden peitoksi. Kypsennä fileitä uunissa n. 10
minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti