Puolukoita on vieläkin viime vuodelta pakkasessa. Olen jo
pitkään halunnut kokeilla puolukka-valkosuklaakakkua, mutta nytkään ei aika
ihan riittänyt siihen. Siispä pikaversio kakusta – puolukka-valkosuklaamuffinssit.
Näiden on pakko olla hyviä.
Ainekset:
150 g voita
3 kananmunaa
2 ½ dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl piimää
2 dl puolukoita
100 g valkosuklaata
Sulata voi ja anna jäähtyä. Vaahdota huoneenlämpöiset munat
ja sokeri kuohkeaksi. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Rouhi
valkosuklaa karkeaksi rouheeksi.
Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Siivilöi
jauhoseos vaahtoon ja sekoita joukkoon varovasti myös voisula, piimä, puolukat
ja valkosuklaarouhe. Vältä turhaa sekoittamista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti