maanantai 23. toukokuuta 2016

Raparperichutney

Lihan, kanan tai kalkkunan kaveriksi. Raparperia näyttää tulevan paljon, joten sitä on kiva käyttää nyt vähän kaikessa.



Ainekset:
300 g raparperia
1 omena
puolikas punainen chili
1 pieni sipuli
puolikkaan sitruunan raastettu kuori
1 rkl öljyä
2 rkl hunaja-omenaviinietikkaa
3 rkl ruokosokerisiirappia
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 tl currya

Huuhdo raparperi ja leikkaa se 2-3 cm pituisiksi paloiksi. Kuori omena, poista siemenet ja leikkaa omena kuutioiksi. Huuhdo chili, poista siemenet ja leikkaa chili pieniksi kuutioiksi. Kuori ja kuutioi sipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuli. Lisää muut ainekset ja hauduta 5 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti