perjantai 13. toukokuuta 2016

Pastaa häränfileen ja kerman kanssa

Ihan hyvää pikarauokaa. Keskiviikkoiseen gulassifiaskoon verrattuna todella herkullista.



Ainekset:
280 g pastaa
300 g naudanfileetä
2 rkl voita
1 dl kermaa
3 dl voimakasta lihalientä
1 oksa tuoretta timjamia
2 salottisipulia
suolaa
mustapippuria

Keitä pasta runsaassa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta lävikössä.

Kuori ja hienonna sipuli. Irrota timjamin lehdet oksasta. Kuullota sipulia ja timjamia ruokalusikallisessa voita. Kaada joukkoon lihaliemi ja kerma ja hauduta 10 minuuttia.

Kuutioi liha ja ruskista nopeasti paistinpannussa ruokalusikallisessa voita. Siirrä liha kastikkeen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kastike vastakeitettyyn pastaan. Kiehauta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti