Nyt täytyy sanoa, että tämä oli aikamoinen huti. Ei kiitos
mulle enää hapankaalia, eikä mielellään villisikaakaan. Ainakaan käristyksenä.
Ranskankermankin unohdin, mutta tuskinpa se olisi tätä pelastanut.
Ainekset:
500 g villisiankäristystä
suolaa
mustapippuria
2 punaista paprikaa
4 jauhoista perunaa
3 sipulia
2 valkosipulinkynttä
2 rkl kasviöljyä
1 tl kuminan siemeniä
3 ½ dl vettä
1 prk hapankaalia (n. 300 g)
1 prk tomaattimurskaa (400 g)
1 rkl paprikajauhetta
½ tl chilijauhetta
1 tl kuivattua meiramia
1 ½ dl ranskankermaa
Mausta liha suolalla ja pippurilla. Halkaise paprikat,
poista siemenet ja paloittele malto. Kuori ja kuutioi perunat. Kuori ja silppua
sipuli ja valkosipuli.
Kuumenna öljy suuressa paistokasarissa ja ruskista lihat
tasaisesti joka puolelta. Lisää sipuli, valkosipuli ja kumina. Kuullota, kunnes
sipuli pehmenee. Lisää paprika ja perunat, kuullota vielä noin 3 minuuttia.
Lisää hapankaali, tomaattimurska ja vesi. Mausta paprika- ja
chilijauheella, meiramilla, suolalla ja pippurilla. Hauduta kannen alla n. 45
minuuttia, välillä sekoittaen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti