Tässä oli neljälle henkilölle aika sopivasti kaikenlaista herkkua. Oli kyllä tosi hyvää kiireisen kesälomapäivän päivälliseksi.
Ainekset:
200 g makaronia
480 g broilerin fileesuikaleita (honey butter -marinadissa)
200 g kiinankaalia
820/480 g persikkaa
1 suippopaprika
250 g kirsikkatomaatteja
1 kurkku
100 g fetaa
200 g viinirypäleitä
2 kesäsipulia varsineen
Kastike:
200 g kermaviiliä
2 tl currya
2 tl hunajaa
suolaa
pippuria
1 rkl ketsuppia
Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Paista broilerisuikaleet kypsiksi. Anna jäähtyä.
Revi kiinankaali paloiksi. Valuta ja kuutioi persikat. Poista paprikasta siemenet ja valkoiset osat ja kuutioi malto. Puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja kuutioi kurkku. Kuutioi feta. Puolita rypäleet. Viipaloi kesäsipulit varsineen.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään tasaiseksi. Sekoita ensin kaikki salaatin ainekset yhteen ja sekoita lopuksi kastike salaattiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti