Ei ehkä niin kovin houkuttelevan näköistä, mutta aivan ihanaa. Tahinia ei ollut saatavilla kaupassa jossa kävin, joten otin sen sijaan maapähkinävoita. En nyt osaa sanoa olisiko tämä ollut kovinkin erilaista tahinin kanssa, mutta ei tämä nyt ainakaan huonompaa voinut näin olla. Syötiin tätä aamupalalla leivänpäällisenä.
Ainekset:
760 / 460 g suuria valkoisia papuja (säilyke)
1 hapahko omena
2 rkl sitruunamehua
1 valkosipulinkynsi
2 rkl maapähkinävoita
¾ tl juustokuminaa
½ tl suolaa
¼ tl chilirouhetta
2 rkl oliiviöljyä
Huuhtele ja valuta pavut. Kuori ja kuutioi omena. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi.
Mittaa kaikki ainekset sauvasekoittimen kulhoon. Soseuta tasaiseksi tahnaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti