Ollaan istuttu käytännössä koko päivä autossa. Pitkän automatkan jälkeen laitoin nopean pastan, josta tulikin tosi hyvää.
Ainekset:
1 iso sipuli
200 g savusaunapalvikinkkua
1 kesäkurpitsa
250 g pappardelle-pastaa
1 rkl voita
1 rkl currya
150 g ranskankermaa
suolaa
mustapippuria
1 rkl sitruunamehua
Pinnalle:
1 ruukku korianteria
Kuori ja silppua sipuli. Leikkaa keittokinkku 3 cm suikaleiksi. Kuutioi kesäkurpitsa. Silppua yrtit. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin.
Kuullota sipuli pehmeäksi voissa. Lisää kesäkurpitsa ja jatka kuullottamista vielä 5 minuuttia. Sekoita joukkoon kinkku ja curry.
Lisää ranskankerma ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Sekoita kastike pastan joukkoon. Viimeistele korianterisilpulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti