Alkuperäisen reseptin mukaan tämä taikina olisi kuulunut paistaa vohveliraudalla vohveleiksi. Ainakin vohveleista olisi tullut paljon paremman näköisiä kuin tästä pannarista, joka oli melkoisen pliisu ulkomuodoltaan. Maultaan kumminkin tosi hyvä.
Perunamuusi:
110 g perunamuusijauhetta (Felix)
5 ½ dl vettä
Lisäksi:
150 g pekonia
1 dl maitoa
2 kananmunaa
2 rkl voita
ripaus suolaa
mustapippuria
1 dl tattarijauhoja
1 tl leivinjauhetta
50 g juustoraastetta
½ dl ruohosipulia
Kuumenna perunamuusin vesi kiehuvaksi. Sekoita joukkoon muusijauhe ja vatkaa tasaiseksi.
Levitä pekonit leivinpaperoidulle uunipellille. Nosta pelti kylmään uuniin ja laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Pekonit ovat valmiit, kun uuni on lämmennyt. Murustele pekonisiivut.
Sekoita taikinan ainekset keskenään. Levitä taikina leivinpaperoituun uunivuokaan ja paista 200-asteisen uunin alemmalla keskitasolla 20 minuuttia. Siirrä pelti hiukan ylemmäs ja jatka paistamista vielä 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti