Tämä oli paremman näköinen kuin eilinen pannari, mutta en osaa kyllä sanoa kumpi oli paremman makuinen. Tätä olisi ehkä voinut paistaa ensin alalämmöllä, jotta pohja olisi tullut kypsemmäksi. Mutta tällaisenaankin tämä oli varsin herkullinen aamupala.
Taikina:
8 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
1 tl suolaa
Täyte:
400 g palvikinkkua
1 rkl voita
3 kesäsipulia varsineen
3 porkkanaa
75 g juustoraastetta
Vatkaa maito, jauhot, munat ja suola tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan levätä huoneenlämmössä 15 minuuttia.
Viipaloi täytteen kesäsipulit varsineen. Kuori ja raasta porkkana. Suikaloi palvikinkku. Ruskista suikaleet voissa. Lisää pannulle sipuli ja porkkana. Kuullota, kunnes purjo ja porkkana pehmenevät. Anna jäähtyä.
Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipannulle. Lusikoi kinkkupaistos taikinan sekaan. Ripottele päälle juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti