Tämä oli ehkä jollain lailla hiukkasen pettymys. Taikina maistui hyvälle ja tuoksui vielä paremmalle, mutta jostain syystä lopputuloksesta olivat maut haihtuneet. Kyllä tämä syötyä tulee, mutta ei jää ikävä.
Ainekset:
400 g rusinoita
1 ½ dl fariinisokeria
4 dl vahvaa teetä
100 g voita sulatettuna
1 kananmuna
5 dl graham-jauhoja
1 rkl leivinjauhetta
Laita rusinat ja sokeri likoamaan teehen yön yli.
Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina silikoniseen leipävuokaan.
Paista 150-asteisen uunin alaosassa n. 2 tuntia. Peitä kakku foliolla 45 minuutin jälkeen, jotta pinta ei tummu liikaa.
Aivan uusi tuttavuus, kiinnitti huomiota myös pitkä paistoaika? Onko tämä kuivakakku vai mikä? Helpon kuuluinen ainakin tuntuu olevan muuten .🥮
VastaaPoistaPaistoaika on pitkä ja lämpötila matala. Luulen, että tämä saattaa ehkä olla intialaista alkuperää. Jonkun sortin kuivakakkuhan tämä on, ja jäi aika meheväksi. Melko tylsän makuinen rusinoista huolimatta.
VastaaPoista