Vihreät paprikat olisivat olleet tässä kovin kivan näköisiä, mutta niitä ei valitettavasti ollut juuri kaupassa saatavilla. Mutta eivät ne punaisetkaan tässä huonoja olleet. Oli taas kerta kaikkiaan herkullista.
Ainekset:
400 g seitifileetä
180 g isoja katkarapuja
2 rkl seesamiöljyä
1 punasipuli
2 (vihreää) paprikaa
2 tomaattia
1 punainen chili
1 ½ tl suolaa
1 tl jauhettua korianteria
½ tl kurkumaa
165 ml kookosmaitoa
Leikkaa kala 3 cm paloiksi. Sulata katkaravut. Kuori ja silppua sipuli. Kuutioi tomaatit. Poista paprikoista siemenet ja silppua malto.
Kuumenna öljy keskilämpöiseksi paistinpannulla. Lisää sipuli ja paprika ja kuullota 5 minuuttia. Lisää tomaatit, korianteri, kurkuma, chili, kookosmaito ja puolet suolasta. Kiehauta.
Levitä kala ja katkaravut laakeaan uunivuokaan. Mausta suolalla. Kaada päälle vihanneskastike ja kypsennä 225-asteisen uunin alaosassa n. 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti