perjantai 8. joulukuuta 2017

Kalaa, katkarapuja ja vihanneksia

Vihreät paprikat olisivat olleet tässä kovin kivan näköisiä, mutta niitä ei valitettavasti ollut juuri kaupassa saatavilla. Mutta eivät ne punaisetkaan tässä huonoja olleet. Oli taas kerta kaikkiaan herkullista.



Ainekset:
400 g seitifileetä
180 g isoja katkarapuja
2 rkl seesamiöljyä
1 punasipuli
2 (vihreää) paprikaa
2 tomaattia
1 punainen chili
1 ½ tl suolaa
1 tl jauhettua korianteria
½ tl kurkumaa
165 ml kookosmaitoa

Leikkaa kala 3 cm paloiksi. Sulata katkaravut. Kuori ja silppua sipuli. Kuutioi tomaatit. Poista paprikoista siemenet ja silppua malto.

Kuumenna öljy keskilämpöiseksi paistinpannulla. Lisää sipuli ja paprika ja kuullota 5 minuuttia. Lisää tomaatit, korianteri, kurkuma, chili, kookosmaito ja puolet suolasta. Kiehauta.

Levitä kala ja katkaravut laakeaan uunivuokaan. Mausta suolalla. Kaada päälle vihanneskastike ja kypsennä 225-asteisen uunin alaosassa n. 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti