keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Kalkkunaa texmextyyliin

Tämä oli oikein maukas perusruoka. Joskin tuntuu siltä, että olen syönyt samaa sapuskaa eri nimillä jo sata kertaa aiemminkin. Ei siis mitenkään järisyttävää. Mutta, kuten sanottu, hyvä (ja helppo) perusmättö.



600 g kalkkunanrintaa
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 tl juustokuminaa
1 keltainen paprika
1 vihreä paprika
4 tomaattia
50 g mietoja säilykepepperoneja
100 g kevätsipulia
1 rkl rypsiöljyä

Leikkaa kalkkunanrinta pihveiksi. Mausta pihvit suolalla, pippurilla ja jeeralla. Halkaise paprikat. Poista siemenet ja kuutioi malto. Kuutioi tomaatit. Silppua pepperonit ja kevätsipulit.

Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista kalkkunanfileet kypsiksi, n. 10-12 minuuttia. Kääntele välillä. Nosta fileet tarjoiluvadille ja peitä ne foliolla.

Lisää pannulle tomaatti, paprika, pepperonit ja kevätsipuli. Kuullota sekoitellen, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Nosta kalkkunapihvit kasvisten päälle ja kuumenna vielä muutaman minuutin ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti