Ainekset:
260 g tonnikalaa vedessä
½ dl limettimehua
1 lehtisellerin varsi
2 keitettyä kananmunaa
4 banaanisalottisipulia
1 punainen paprika
1 rkl oliiviöljyä
3 kypsää avokadoa
1 punainen chili
2 rkl majoneesia
suolaa
valkopippuria
Valuta tonnikala hyvin ja siirrä kulhoon. Purista ¼ dl limettimehua tonnikalan päälle. Silppua sellerinvarsi. Kuori ja silppua kananmunat ja sipuli. Huuhdo ja halkaise paprika. Poista siemenet ja silppua malto. Poista chilistä siemenet ja silppua malto.
Sekoita selleri, kananmuna, sipuli, paprika, chili ja oliiviöljy tonnikalan joukkoon. Halkaise 2 avokadoa ja poista siemenet. Pirskota loput limettimehut siemenkuoppiin tummumisen estämiseksi.
Halkaise kolmas avokado. Poista siemen ja koverra hedelmäliha lautaselle. Soseuta hedelmäliha haarukalla. Sekoita avokadosose ja majoneesi tonnikalatäytteeseen. Mausta suolalla ja pippurilla.
Jaa täyte avokadoille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti