tiistai 5. kesäkuuta 2018

Pasta-pekoni-fetajuustomunakas

Munakasta tästä ei tullut. Ehkä tämä muistutti enemmän makaronilaatikkoa. Muna-maitoseos ei hyytynyt tasaiseksi munakkaaksi vaan jäi sellaiseksi makaronilaatikkomaiseksi munamaidoksi. Ajattelinkin jo aineksia sekoittaessani, että maitoa on suhteessa liikaa. Mutta eipä se haitannut, maku oli erinomainen.



Ainekset:
3 dl pastaa
6 kananmunaa
6 dl maitoa
1 purjo
140 g pekonia
1 dl mustia oliiveja
75 g pinaattia
150 g fetaa
suolaa
mustapippuria

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Kuutioi pekoni. Viipaloi purjo. Kuutioi feta. Puolita oliivit.

Laita pekonikuutiot kylmälle pannulle. Kuumenna, kunnes pekoneista alkaa irrota rasvaa. Lisää purjoviipaleet ja paista, kunnes pekoni on ruskistunut ja purjo pehmennyt. Lisää pakastepinaatti ja anna sen sulaa ja pehmetä.

Vatkaa keskenään munat ja maito. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä pekoniseos ja pasta paistinpannulle. Kaada päälle munamaito. Lisää oliivit ja feta. Paista miedolla lämmöllä, kunnes munakas on hyytynyt. Sekoita alussa muutaman kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti