perjantai 5. helmikuuta 2016

Pikeeri

Pysyisköhän tämä vähän paremmin kasassa esim. runeberginkakun kuorrutuksena? No pysyy. Huomattavasti mukavampi ja helpompi käyttää kuin tomusokeri-vesikuorrutus! Ja tulihana siitä runeberginkakustakin paljon nätimpi kuin edellinen!



Ainekset:
2 kananmunan valkuaista
3 dl tomusokeria
1 ml sitruunamehua

Mittaa valkuaiset ja puolet tomusokerista kulhoon. Vatkaa muutama minuutti. Lisää loppu tomusokeri, sitruunamehu ja halutessasi elintarvikeväri.

Käytä jauhemaista elintarvikeväriä tai pastaväriä.

Isompiin, levitettäviin pintoihin käytettäessä kannattaa tomusokeria laittaa ¼ dl vähemmän, kun taas esim. leivinpaperin päälle pursotettaviin irrotettaviin kuvioihin kannattaa tomusokeria lisätä ¼ dl enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti