lauantai 27. helmikuuta 2016

Keltainen kanakeitto

Ihanaa talviruokaa! Lämmintä ja kovasti valkosipulista. Löysin ohjeen Hesarista vuosia sitten, ja siitä lähtien olen tehnyt tätä aina aika ajoin.



Ainekset:
2 sipulia
5 valkosipulinkynttä
1 rkl voita
9 perunaa
3 dl riisiä
770 g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
2 l vettä
1 kasvisliemifondi
2 tl timjamia
2 pss herne-maissi-paprikaa
3 dl kermaa

Silppua sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit rasvassa kattilassa. Lisää riisi ja broilersuikaleet kattilaan ja ruskista liha kevyesti koko ajan sekoittaen. Kaada joukkoon vesi ja kasvisliemifondit. Kuumenna kiehuvaksi.

Kuori perunat ja kuutioi ne pieniksi. Lisää perunat kattilaan ja keitä viitisen minuuttia. Lisää sitten herne-maissi-paprika ja timjami ja hauduta perunat kypsiksi.

Sekoita joukkoon lopuksi kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti