Kvinoaakaan en ole ennen käyttänyt. Se sopi hyvin tähän
salaattiin. Ja tämä makeahko salaatti sopi hyvin suolaisen flammkuchenin
kanssa.
Ainekset:
2 dl kvinoaa
6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 bataatti (800 g)
2 rkl oliiviöljyä
0,5 dl kuivattuja karpaloita
70 g rucolaa
Kastike:
2 rkl sitruunamehua
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
1 tl kuivattua minttua
Huuhtele kvinoa kuumalla vedellä siivilässä. Keitä kvinoa
kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja anna jäähtyä.
Kuori ja kuutioi bataatti. Kaada bataattikuutiot kulhoon ja
pirskota päälle oliiviöljy. Pyörittele sekaisin. Levitä sitten bataattikuutiot
leivinpaperoidulle uunipellille. Paahda 225-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti