Vähän niin kuin pizza, mutta ei ihan kuitenkaan. Parempaa
kuin peruspizza!
Ainekset:
5 dl vehnäjauhoja
1 tl kuivahiivaa
½ tl suolaa
2 dl haaleaa vettä
½ dl öljyä
Täyte:
2 dl ranskankermaa
2 silputtua punasipulia
170 g pekonia
150 g pororouhetta
pieni nippu persiljaa
vähän sormisuolaa
reilusti mustapippuria
Sekoita pohjataikinan kuivat ainekset keskenään. Lisää vesi
ja öljy ja tarvittaessa vähän jauhoja. Alusta taikina kimmoisaksi ja anna
kohota jonkun aikaa.
Silppua sipulit, pekoni ja persilja. Kauli taikina hyvin
ohueksi levyksi. Nosta pohja kevyesti öljytyn leivinpaperin päälle. Levitä
pinnalle ranskankerma, sipulit, pekoni, pororouhe ja persilja. Ripsauta päälle
vähän suolaa ja paljon mustapippuria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti