keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Rahka-rusinapiirakka

Olen joskus ostanut kaupasta tosi hyvää rahka-rusinapiirakkaa. Nyt pitää kokeilla, saako itse onnistumaan yhtä hyvän.



Ainekset:¨
100 g voita
1 dl sokeria
1 muna
4,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
250 g (1 prk) maitorahkaa
1 dl kuohukermaa
1 dl kermaviiliä
1 muna
1 dl rusinoita
2 tl vaniljasokeria
1 sitruunan kuori ja mehu

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Painele taikina pyöreään piirasvuokaan.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja levitä taikinalle. Paista piirasta 200 asteessa n. 30-40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti