keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Porsaan ulkofilee uunissa

Tätä voisi jo oikeastaan kutsua nyhtöpossuksi. Mitään muita mausteita ei tarvita, tämä on tällaisenaan ihan loistavaa. Ja helppoa kuin mikäkin.



Ainekset:
700 g porsaan ulkofilettä
1 rkl sokeria
suolaa
1 rkl Oivariinia
2 sipulia
7 dl vettä
1 lihaliemikuutio

Ota liha lämpenemään pari tuntia ennen ruoanvalmistusta.

Kuumenna uuni 170 asteeseen. Sulata rasva uuninkestävällä kannellisella pannulla. Kuullota sipuli suolan ja sokerin kanssa ja ruskista sitten liha kevyesti joka puolelta. Lisää pannulle vesi, lihaliemikuutio ja silputtu sipuli. Nosta pannu uuniin ja peitä kannella.

Anna paistua uunissa kolmisen tuntia. Laske uunin lämpötila 150 asteeseen parin tunnin kuluttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti