Ihanaa, risottoa. Kermaista ja hyvää.
Ainekset:
2 valkosipulinkynttä
3 kevätsipulia
200 g herkkusieniä
1 kesäkurpitsa
4 tomaattia
ripaus kuivattua rosmariinia
80 g parmesan-juustoa
3 rkl oliiviöljyä
4 dl risottoriisiä
8 dl kasvislientä
mustapippuria
Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Silppua kevätsipulit.
Puhdista ja lohko herkkusienet. Viipaloi kesäkurpitsa. Kuutioi tomaatit ja
raasta parmesan-juusto.
Kuumenna öljy paksupohjaisessa kasarissa. Lisää halkaistu
valkosipulinkynsi ja ruskista kevyesti (n. 30 sekuntia). Lisää herkkusienet ja
kevätsipuli. Ruskista kevyesti n. 2 minuuttia.
Lisää riisi ja kuullota, kunnes riisi on läpikuultavaa.
Lisää 2 dl kasvislientä ja kuumenna sekoitellen, kunnes neste on imeytynyt.
Lisää kesäkurpitsa.
Lisää loppu neste vähän kerrallaan, koko ajan sekoittaen,
kunnes riisi on lähes kypsää ja neste imeytynyt.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti