lauantai 20. helmikuuta 2016

Mansikkabrowniet

Hävittää makeannälän tehokkaasti. Ja uskomatonta kyllä, kermavaahto poistaa vähän sitä pahinta makeutta. Ja ne taikinan seassa uunissa muhineet mansikat… Aivan superherkullisia!



Ainekset: 
200 g taloussuklaata
175 g voita tai margariinia
1,5 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
3 kananmunaa
200 g mansikoita

Sulata suklaa ja voi. Lisää sekaan sokeri ja sekoita hyvin. Lisää jauhot ja sekoita. Lisää lopuksi munat yksi kerrallaan ja sekoita, kunnes seos on paksua ja sileää.

Levitä taikina suorakulmaiseen vuokaan 33×23 cm. Leikkaa mansikat puoliksi ja painele kevyesti taikinan päälle leikkauspinta ylöspäin. Paista 170 asteessa 20-25 minuuttia. Älä paista liikaa, etteivät reunat kuivu. Brownien kuuluu jäädä sisältä tahmeaksi.

Tarjoile kermavaahdon kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti