sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Kaali-makkarakeitto

Ei huono, mutta ei ihan yhtä hyväkään kuin perinteinen kaali-jauhelihakeitto. Mielestäni kaaliruokiin kuuluu pieni makeus. Tässä sitä ei ole, vaan chorizo-makkara tuo keittoon vähän tulisen maun.



Ainekset:
1 kg kaalia
2 isoa sipulia
500 g porkkanaa
2,5 l vettä
2 lihaliemikuutiota
1,5 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 maustekurkkua
560 g chorizo-makkaraa

Suikaloi kaali ja sipulit. Kuori ja raasta porkkanat. Kiehauta vesi, liemikuutio ja mausteet. Paista makkarat.

Lisää kiehuvaan veteen kasvikset ja keitä n. 15 minuuttia. Kuutioi maustekurkut ja makkara. Lisää keittoon. Kiehauta ja tarkista maku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti