perjantai 5. helmikuuta 2016

Siskonmakkarakastike (pastalle)

Mielestäni siskonmakkarat ovat aina kuuluneet pelkästään keittoon, ja olin ihan kummmissani kun ensimmäisen kerran näin niitä käytettävän muuhunkin ruokaan. Nyt päätin kokeilla itsekin. Tässäpä pikaruokaa parhaimmillaan. Seuraavaksi taidan lisätä kastikkeeseen vielä yhden paprikan pilkottuna.



500 g siskonmakkaroita
1 rkl Oivariinia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
500 g tomaattimurskaa
suolaa
mustapippuria
sokeria

Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipuli pannulla suolan ja sokerin kera. Purista siskonmakkaroista sipulin joukkoon pieniä nokareita ja paista ne kypsiksi.

Lisää tomaattimurska. Mausta mustapippurilla. Kuumenna kiehuvaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti