Ei ihan vielä löytynyt varhaisporkkanoita ja tuoreita
sokeriherneitä ja vihreitä papuja. Ei se mitään, talviporkkanat ja pakasteet
ajoivat asiansa loistavasti. Maustevoi oli niin hyvää, että sitä voisi joskus
tehdä ihan leivänpäälliseksi.
Ainekset:
50 g pehmeää voita
1 sitruunan raastettu kuori
1 silputtu valkosipulinkynsi
1 rkl persiljasilppua
suolaa
pippuria
250 g varhaisporkkanoita
200 g sokeriherneitä
100 g minimaisseja
100 g vihreitä papuja
Sekoita kulhossa voi, sitruunankuori, valkosipuli ja
persilja, mausta suolalla ja pippurilla. Puhdista kasvikset.
Kuumenna miedosti suolalla maustettu vesi kasarissa. Lisää
porkkanat ja vihreät pavut, keitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää
sokeriherneet ja minimaissi, keitä vielä n. 3 minuuttia. Valuta kasvikset
siivilässä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti