lauantai 13. helmikuuta 2016

Kurpitsarisotto

Tämä oli ehkä pieni pettymys. Olin syksystä asti ajatellut, että kurpitsarisottoa pitää kokeilla. Kurpitsaa en ollut aiemmin käyttänyt ruoanlaitossa. Tämä oli ihan hyvää, mutta vähän laimeaa. Kurpitsat pitäisi ehkä ensin paahtaa uunissa öljyn ja hunajan kanssa?



Ainekset:
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
1 rkl voita
3 dl risottoriisiä
11 dl kasvislientä
600 g kuutioitua myskikurpitsaa
suolaa ja pippuria
1 dl raastettua parmesania

Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä voissa hetki ja lisää riisi. Jatka kuullotusta pari minuuttia ja lisää desin verran kasvislientä. Anna nesteen imeytyä riisiin.

Lisää kuutioitu kurpitsa ja jatka kuullotusta hetken. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kauha kerrallaan kasvislientä ja anna liemen imeytyä riisiin. Sekoittele koko ajan. Lisää lopuksi parmesanraaste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti