torstai 11. helmikuuta 2016

Välimeren salaatti

Tähän lisäksi vielä cajun-maustetut kananpojan minuuttipihvit. Hyvää! Grillatut kesäkurpitsaviipaleet olivat yllättävänkin hyviä, ja halloumi nyt on aina herkkua.



Ainekset:
1 pieni kesäkurpitsa
200 g halloumi-juustoa
250 g kirsikkatomaatteja
1 ruukku rucolaa
nippu basilikaa
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl punaviinietikkaa
rouhittua mustapippuria

Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa se vinottain ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele halloumi kylmällä vedellä ja kuivaa se. Viipaloi annospaloiksi. Grillaa kesäkurpitsat ja halloumit kuumassa grillissä tai uunissa grillivastusten alla molemmin puolin.

Halkaise kirsikkatomaatit. Siirrä salaatin ainekset tarjoiluvadille. Sekoita öljystä, viinietikasta ja mustapippurista kastike. Pirskota kastike salaatin pinnalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti