Tää oli ihan törkeen hyvää. Alkuperäisessä reseptissä oli moussen päälle ripoteltu pähkinärouhetta ennen tarjoilua, mutta vähemmän makea omenakakku toimi erinomaisesti.
Ainekset:
2 isoa avokadoa
½ dl sitruunamehua
170 g maustamatonta jogurttia
2 ½ dl Flora Vispiä
1 ½ dl tomusokeria
Tarjoiluun:
vaahterasiirappia
Puolita avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmäliha sauvasekoittimen kulhoon. Soseuta avokadot yhdessä sitruunamehun kanssa. Lisää jogurtti. Vatkaa toisessa astiassa kerma ja tomusokeri vaahdoksi. Kääntele vaahto avokadoseokseen.
Siirrä mousse tarjoiluastiaan. Tarjoile esim. omenakakun ja vaahterasiirapin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti