Tein tämän vasta iltapalaksi. Tuoksu ja ulkonäkö olivat niin herkulliset, että tällä on kyllä hyvät saumat päätyä iltapalojen vakkarilistalle.
Ainekset:
3 ½ dl kaurasuurimoita
1 ½ dl puolukoita
40 g mantelirouhetta
1 tl suolaa
1 l vaniljalla maustettua kaurajuomaa
Pinnalle:
1 tl kanelia
2 tl sokeria
1 dl puolukoita
Kuumenna kaurajuoma höyryäväksi. Huuhtele kaurasuurimot kevyesti. Valuta hyvin ja levitä suurimot reilun litran kokoisen uunivuoan pohjalle. Ripottele joukkoon puolukat, mantelirouhe ja suola. Kaada päälle kaurajuoma.
Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia. Anna puuron hetken aikaa hautua folion alla ennen tarjoilua. Levitä puolukat uunipuuron päälle ja ripottele pinnalle kaneli ja sokeri.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti