Possunfilee oli hyvää, kuten aina. Kalaa en joukossa juurikaan maistanut, odotin ehkä vähän vahvempaa kala-aromia. Kastikkeessa maistui just kivasti rakuuna ja hiukkasen tulisena vivahteena myös cayenne. Tähän oli ihan hyvä lopettaa tämä vuosi.
Rakuuna-majoneesikastike:
50 g majoneesia
145 g ranskankermaa
2 tl sitruunamehua
½ tl kuivattua rakuunaa
ripaus cayennenpippuria
Porsaanfileetaskut:
400 g porsaan ulkofileetä
suolaa
mustapippuria
150 g graavilohta
4 tl omenasinappia
Sekoita majoneesikastikkeen ainekset tasaiseksi. Nosta jääkaappiin odottamaan.
Leikkaa porsaan ulkofilee kahdeksaksi pihviksi. Nuiji pihvit ohuiksi. Leikkaa lohi kahdeksaan palaan.
Mausta fileeviipaleet toiselta puolelta suolalla ja pippurilla. Käännä viipaleet ja sivele toinen puoli sinapilla. Nosta jokaiselle viipaleelle sinapin päälle lohiviipale ja taita leikkeet taskuiksi. Kiinnitä taskut cocktail-tikuilla.
Paista taskut 200-asteisessa air fryerissä läpikypsiksi (8 minuuttia). Tarjoile majoneesikastikkeen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti