lauantai 23. huhtikuuta 2016

Cajunmaustettu paahtopaisti

Sopivan mausteinen paahtopaisti. Aivan ihanaa eilen tekemäni lanttulaatikon kanssa!



Ainekset:
3 rkl raastettua (puna)sipulia
4 puristettua valkosipulinkynttä
2 tl paprikajauhetta
1 tl chilijauhetta
1 tl sinappijauhetta
1 tl yrttisuolaa
½ tl mustapippuria
1 rkl Oivariinia
600 g mureaa naudan paahtopaistia

Ota liha jääkaapista n. tuntia ennen ruoanvalmistusta.

Sekoita pienessä kulhossa sipuli, valkosipuli, paprikajauhe, chili, sinappijauhe, yrttisuola ja mustapippuri.

Hiero mausteseos lihan pintaan. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista liha joka puolelta.

Nosta paistinpannu lihoineen uuniin ja kypsennä 125 asteessa n. 1,5 tuntia kiloa kohden. 550 grammalle sopiva paistoaika oli 55 minuuttia.

Kääri liha folioon otettuasi sen uunista. Anna tekeytyä 10 minuuttia. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti