Sopivan mausteinen paahtopaisti. Aivan ihanaa eilen tekemäni
lanttulaatikon kanssa!
Ainekset:
3 rkl raastettua (puna)sipulia
4 puristettua valkosipulinkynttä
2 tl paprikajauhetta
1 tl chilijauhetta
1 tl sinappijauhetta
1 tl yrttisuolaa
½ tl mustapippuria
1 rkl Oivariinia
600 g mureaa naudan paahtopaistia
Ota liha jääkaapista n. tuntia ennen ruoanvalmistusta.
Sekoita pienessä kulhossa sipuli, valkosipuli, paprikajauhe,
chili, sinappijauhe, yrttisuola ja mustapippuri.
Hiero mausteseos lihan pintaan. Kuumenna öljy
paistinpannussa ja ruskista liha joka puolelta.
Nosta paistinpannu lihoineen uuniin ja kypsennä 125 asteessa
n. 1,5 tuntia kiloa kohden. 550 grammalle sopiva paistoaika oli 55 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti