Ikinä ennen en ollut laittanut ruoaksi kuhaa enkä myöskään
parsaa. Nyt on kokeiltu kummatkin, eivätkä varmasti jääneet viimeisiksi
kokeiluiksi.
Ainekset:
3 kuhafilettä
12 vihreää parsaa
1,5 dl rypsiöljyä
6 tl sitruunamehua
1,5 rkl omenaviinietikkaa
3 rkl sokeria
2 rkl voita
2 rkl oliiviöljyä
Yhdistä sokeri, etikka, sitruunamehu ja rypsiöljy. Maista ja
lisää suolaa oman maun mukaan. Leikkaa kuhafileet kahtia ja mausta suolalla.
Leikkaa parsoista puumainen loppuosa pois.
Kuumenna paistinpannu ja lisää voi ja oliiviöljy pannulle. Paista
kuhafileitä nahkapuoli alaspäin 2 minuuttia ja käännä. Paista vielä minuutin
verran ja nosta sitten kuhat sivuun.
Laita pannulle parsat ja vettä niin, että parsat peittyvät.
Anna kiehua n. 2 minuuttia ja nosta sitten parsat jääkylmään veteen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti