perjantai 8. huhtikuuta 2016

Porkkana-perunamuusi

Pientä vaihtelua ainaiseen perunamuusiin. Porkkana tuo muusiin kivan värin ja erinomaisen maun.



Ainekset:
1 kg perunaa
500 g porkkanaa
suolaa
vettä
1 rkl voita
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
2,5 dl maitoa

Kuori ja paloittele perunat. Kuori ja viipaloi porkkanat. Paista perunat ja porkkanat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.

Kaada kypsät perunat ja porkkanat yleiskoneen kulhoon. Lisää joukkoon voi, suola ja sokeri. Sekoita.

Kaada vähitellen joukkoon maito, sekoita samalla. Tarkkaile, paljonko maitoa muusi imee. Muusi on valmista, kun se näyttää ja tuntuu sopivalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti