perjantai 8. huhtikuuta 2016

Korianteripestolohi

Ajattelinkin että tän on pakko olla hyvää. Korianteripesto oli todella maistuvaa ja erittäin valkosipulista. Tätä voisi hyvin käyttää vaikka pastakastikkeessa tai leivän päällä.



Ainekset:
1 kg lohifilettä
1 tl suolaa
rouhittua valkopippuria
Korianteripesto:
1 ruukku korianteria
3 rkl kuorittuja manteleita
4 hienonnettua valkosipulinkynttä
3 rkl parmesaaniraastetta
suolaa
2 rkl oliiviöljyä

Nosta lohifilee kevyesti öljyttyyn uunivuokaan ja mausta. Kypsennä 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Mittaa peston ainekset yleiskoneeseen ja aja karkeaksi seokseksi. Levitä pesto kypsän lohen päälle ja tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti