torstai 6. kesäkuuta 2019

Ahventacot

Grillaushommat jatkuivat tänäänkin. Ulkolämpömittari näytti iltapäivällä +30 astetta. Nyt yhdeksän aikaan ”enää” +25. Valitettavasti ahventacot olivat paljon huonompia kuin miltä kuulostivat. Mauttomia ja kuivia, kastikkeestaan huolimatta. Onneksi jälleen tänään olin ostanut myöskin munakoison ja grillitomaatteja, jotka pelastivat aterian.



Ainekset:
600 g ahvenfileitä
1 tl sokeria
¾ tl savupaprikajauhetta
½ tl suolaa
¼ tl cayennenpippuria
Kastike:
1 avokado
150 g maustamatonta jogurttia
1 rkl sitruunamehua
Lisäksi:
150 g valkokaalia
1 kevätsipuli
1 rkl Hellmann´s mango vinaigrettea
180 g pieniä maissitortilloja

Sekoita ahvenien mausteet ja levitä seos fileiden päälle.

Silppua kaali ja kevätsipuli. Sekoita niiden joukkoon mango vinaigrette ja nosta seos jääkaappiin maustumaan.

Muusaa kastikkeen avokado haarukalla ja sekoita yhteen muiden kastikkeen ainesten kanssa.

Grillaa ahvenfileet kullanruskeiksi. Lämmitä tacot uunissa. Täytä tacot kalapaloilla, kaalilla, kevätsipulilla ja kastikkeella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti