torstai 6. kesäkuuta 2019

Cheddar-pekonifrittata

Tämä oli tosi hyvä aamupala. Ja näyttikin vielä hyvälle.



Ainekset:
8 kananmunaa
½ dl maitoa
suolaa
mustapippuria
60 g pekonia
4 keitettyä perunaa
8 kirsikkatomaattia
3 kevätsipulinvartta
50 g cheddar-raastetta

Silppua pekonit ja paista ne uuninkestävällä pannulla rapeiksi. Silppua kevätsipuli. Puolita tomaatit. Sekoita keskenään maito ja kananmunat ja mausta seos suolalla ja pippurilla. Lisää kananmunaseokseen kevätsipuli.

Siivuta perunat ja lisää ne pannulle. Sekoita. Kaada pannulle munamassa. Asettele tomaatinpuolikkaat munamassan päälle leikkauspinta ylöspäin. Ripottele pinnalle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia, tai kunnes munakas on hyytynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti