Tämä kuulosti jotenkin omituiselta, mutta lopputulos oli herkullinen. Rahka-banaaniyhdistelmä muhi uunissa mukavan vanukasmaiseksi. Suklaakermavaahto sopi hyvin mukaan, ja siihen sivuun vielä hiukan toissapäivältä jäänyttä kirpeää vadelmasosetta.
Ainekset:
100 g suklaa-kaurakeksejä
400 g vaniljarahkaa
300 g banaania
Suklaakerma:
2 dl kuohukermaa
1 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ rkl sokeria
Lisäksi:
tuoreita marjoja tai hedelmiä tms.
Murenna keksit. Lisää joukkoon 2 rkl vaniljarahkaa. Sekoita. Levitä muruseos uunivuoan pohjalle. Soseuta banaanit haarukalla. Yhdistä ne loppuun rahkaan. Levitä rahkaseos pohjan päälle ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä kaakaojauhe ja sokeri. Siivilöi kaakaojauhe-sokeriseos kermavaahdon joukkoon.
Tarjoa haaleana tai kylmänä tuoreiden marjojen ja suklaakerman kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti