keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Banaanipot

Tämä kuulosti jotenkin omituiselta, mutta lopputulos oli herkullinen. Rahka-banaaniyhdistelmä muhi uunissa mukavan vanukasmaiseksi. Suklaakermavaahto sopi hyvin mukaan, ja siihen sivuun vielä hiukan toissapäivältä jäänyttä kirpeää vadelmasosetta.



Ainekset:
100 g suklaa-kaurakeksejä
400 g vaniljarahkaa
300 g banaania
Suklaakerma:
2 dl kuohukermaa
1 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ rkl sokeria
Lisäksi:
tuoreita marjoja tai hedelmiä tms.

Murenna keksit. Lisää joukkoon 2 rkl vaniljarahkaa. Sekoita. Levitä muruseos uunivuoan pohjalle. Soseuta banaanit haarukalla. Yhdistä ne loppuun rahkaan. Levitä rahkaseos pohjan päälle ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä kaakaojauhe ja sokeri. Siivilöi kaakaojauhe-sokeriseos kermavaahdon joukkoon.

Tarjoa haaleana tai kylmänä tuoreiden marjojen ja suklaakerman kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti