lauantai 6. elokuuta 2016

Jambalaya

Olen ennenkin ajatellut jambalayaa syödessäni samaa kuin nytkin: tässä on vähän liikaa kaikkea, kun makuja ei pysty millään erottamaan toisistaan. Hyväähän tämä on, mutta kaikki maistuu samalle.




Ainekset:
2 rkl oliiviöljyä
1 iso sipuli
1 punainen paprika
190 g lammaskrakovanmakkaraa tai muuta vahvasti maustettua makkaraa
500 g broilerin sisäfileetä
3 valkosipulinkynttä
1 purkki tomaattimurskaa
2 dl kanalientä
3 dl riisiä
2 rkl makeaa chilikastiketta
½ tl yrttisuolaa
2 rkl fariinisokeria
250 g kuorittuja katkarapuja

Silppua sipuli ja paprika. Leikkaa makkarat kuutioiksi. Ruskista nämä broilerinpalojen kanssa yhdessä padassa. Lisää pataan puserretut valkosipulinkynnet. Lisää sitten tomaattimurska, kanaliemi ja lopuksi riisi.

Keitä 30 minuuttia.

Mausta makealla chilikastikkeella, yrttisuolalla ja fariinisokerilla. Lisää lopuksi katkaravut pataan kuumenemaan (älä anna kiehua, etteivät muutu sitkeiksi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti