Olen ennenkin ajatellut jambalayaa syödessäni samaa kuin
nytkin: tässä on vähän liikaa kaikkea, kun makuja ei pysty millään erottamaan
toisistaan. Hyväähän tämä on, mutta kaikki maistuu samalle.
Ainekset:
2 rkl oliiviöljyä
1 iso sipuli
1 punainen paprika
190 g lammaskrakovanmakkaraa tai muuta vahvasti maustettua
makkaraa
500 g broilerin sisäfileetä
3 valkosipulinkynttä
1 purkki tomaattimurskaa
2 dl kanalientä
3 dl riisiä
2 rkl makeaa chilikastiketta
½ tl yrttisuolaa
2 rkl fariinisokeria
250 g kuorittuja katkarapuja
Silppua sipuli ja paprika. Leikkaa makkarat kuutioiksi.
Ruskista nämä broilerinpalojen kanssa yhdessä padassa. Lisää pataan puserretut
valkosipulinkynnet. Lisää sitten tomaattimurska, kanaliemi ja lopuksi riisi.
Keitä 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti