sunnuntai 21. elokuuta 2016

Saksanhirvi-kasviskasari

Ihan OK kastiketta. Ei kuitenkaan niin erinomaista, että pitäisi tehdä uudelleen.


Ainekset:
600 g saksanhirven käristyslihaa
100 g pekonia
2 sipulia
2 rkl voita
4 rkl riistafondia
500 g tomaattimurskaa
2 rkl puolukkahilloa
5 katajanmarjaa
2 mausteneilikkaa
suolaa
mustapippuria
300 g vihreitä papuja
75 g sokeriherneen palkoja
2 timjamin oksaa

Kuori ja silppua sipuli. Paloittele pekonisiivut pienemmiksi.

Sulata 1 rkl voita paistokasarissa. Lisää käristysliha ja pekoni, ruskista kevyesti. Lisää sipuli ja kuullota, kunnes sipuli pehmenee.

Lisää riistafondi, tomaattimurska, puolukkahillo, neilikat ja katajanmarjat. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta kannen alla n. 1 tunti.

Puhdista ja paloittele pavut ja soskeriherneet. Sulata loppu voi paistinpannussa ja ruskista pavut ja sokerherneet kevyesti. Lisää pavut, sokeriherneet ja timjami kasariin.

Hauduta kannen alla vielä 30 minuuttia. Poista neilikat, katajanmarjat ja timjaminoksat. Nauti keitettyjen perunoiden kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti