keskiviikko 24. elokuuta 2016

Sinappimarinoidut naudansuikaleet

Tämä oli parempaa kuin osiensa summa. Tai olisi ollut, jos ”takuumurea” liha olisi oikeasti ollut mureaa. Liha itsessään oli tämän sapuskan heikoin lenkki. Muuten maku oli tosi hyvä. Voisi kokeilla sinappimarinointia vaikka possun ulkofileelle.



Ainekset:
1 kg naudan sisäpaistia
2 sipulia
8 rkl omenasinappia
2 rkl voita
suolaa
mustapippuria

Suikaloi sisäpaisti ja kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kulhossa lihasuikaleet, sipuli ja sinappi. Anna maustua huoneenlämmössä tunnin verran.

Sulata voi paistinpannulla. Paista lihasuikaleet ja sipulihakkelus nopeasti kuumalla pannulla välillä sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti