Tämä oli vähän niin kuin paistettua puuroa. Ei huonoa, mutta ei niin hyvääkään että viittisi uudelleen tehdä. Syön puuroni mieluummin lautaselta lusikalla. Mutta olihan tämä ihan jees, hunajavoin kera.
Ainekset:
1 litra rasvatonta piimää
4 dl rikottuja ohrasuurimoita
1 ½ tl suolaa
1 kananmuna
½ dl vehnäjauhoja
2 rkl voita sulatettuna
Sekoita piimän joukkoon rikotut ohrasuurimot ja anna turvota vähintään 2 tuntia tai mielellään yön yli.
Lisää kananmuna, suola ja vehnäjauhot. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja voitele leivinpaperi sulatetulla voilla. Levitä taikina uunipannulle.
Paista rieskaa 250-asteisen uunin keskitasolla n. 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti