keskiviikko 31. elokuuta 2016

Ohraryynirieska

Tämä oli vähän niin kuin paistettua puuroa. Ei huonoa, mutta ei niin hyvääkään että viittisi uudelleen tehdä. Syön puuroni mieluummin lautaselta lusikalla. Mutta olihan tämä ihan jees, hunajavoin kera.



Ainekset:
1 litra rasvatonta piimää
4 dl rikottuja ohrasuurimoita
1 ½ tl suolaa
1 kananmuna
½ dl vehnäjauhoja
2 rkl voita sulatettuna

Sekoita piimän joukkoon rikotut ohrasuurimot ja anna turvota vähintään 2 tuntia tai mielellään yön yli.

Lisää kananmuna, suola ja vehnäjauhot. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja voitele leivinpaperi sulatetulla voilla. Levitä taikina uunipannulle.

Paista rieskaa 250-asteisen uunin keskitasolla n. 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti