keskiviikko 10. elokuuta 2016

Rusinainen risotto

Periaatteessa tämän pitäisi olla hyvää, mutta todellisuudessa se on vähän mautonta. Ihan jees, mutta ei mikään mestariteos.



Ainekset:
1 pieni sipuli
4 dl risottoriisiä
1 dl rusinoita
1 rkl oliiviöljyä
10 dl kasvislientä
2 rkl mascarponejuustoa
2 rkl parmesanjuustoa raasteena
300 g vihreitä papuja
2 rkl sitruunamehua
suolaa
pippuria

Kuullota sipuli oliiviöljyssä. Lisää riisi ja rusinat ja kuullota, kunnes riisi on läpikuultavaa.  Lisää nestettä desilitra kerrallaan, kunnes kaikki neste on imeytynyt riisiin.

Sekoita pilkotut vihreät pavut melkein kypsän risoton joukkoon.

Kun riisi on kypsää, nosta kattila liedeltä ja lisää parmesanraaste ja mascarpone. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti