perjantai 12. elokuuta 2016

Kuningatar-clafoutis

Sieppasin kaupan pakastealtaasta pikaisesti mukaani mustikka-mansikka-vadelmasekoituksen, joten sillä mennään nyt tämän kuningatar-clafoutiksen kanssa. Eivät olleet yhtään huonoja ne mansikatkaan joukossa. Tämä oli oikein maistuvaa, ja kermavaahto toi pannariin sopivasti makeutta.



Ainekset:
3 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
3 dl maitoa
1 tl sitruunankuoriraastetta
¼ tl suolaa
1 ½ dl vadelmia
1 ½ dl mustikoita
Voiteluun:
½ rkl voita

Voitele piirasvuoka (26 cm).

Sekoita keskenään kaikki ainekset paitsi marjat. Ripottele marjat vuoan pohjalle ja kaada varovasti taikina päälle.

Paista pannukakkua 175 asteessa 40-45 minuuttia. Siivilöi halutessasi päälle tomusokeria ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti