sunnuntai 30. huhtikuuta 2023

Harissalla marinoitua parsaa

Marinadin harissa ja hunaja sopivat erinomaisesti yhteen. Ja parsa niiden pariksi. Marinadia voisi kyllä käyttää hyvinkin myös muiden kasvisten kanssa, tai vaikka lihankin.




Ainekset:
2 rkl oliiviöljyä
2 tl harissaa
2 rkl hunajaa
2 tl sitruunankuoriraastetta
½ dl sitruunamehua
suolaa
500 g vihreää parsaa

Sekoita oliiviöljy, harissa, hunaja, sitruunankuoriraaste, sitruunamehu ja suola tasaiseksi marinadiksi.

Poista parsoista puumaiset tyviosat. Laita varret laakealle pannulle ja kaada marinadi niiden päälle. Levitä marinadia jokaiseen parsanvarteen. Anna marinoitua peitettynä huoneenlämmössä n. tunnin ajan tai jääkaapissa muutaman tunnin.

Paista n. 5 minuuttia molemmin puolin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti