lauantai 1. huhtikuuta 2023

Tuplakinuskijäädyke

Ajattelin huomenna paistaa lettuja. Jääkaapissa lojui jostain aiemmasta jälkkäristä käyttämättömäksi jäänyt, pian vanheneva kinuskikermapurkki. Meinasinkin ensin vatkata kerman ihan sellaisenaan lettujen lisukkeeksi, mutta sitten muistin että kaupoista löytyy nykyään myös kinuskikreemiä jota tahtoisin kokeilla johonkin. Ja jotta lopputulos ei olisi jopa liian kinuskinen, päätin lisätä sekaan vielä maitorahkaa ja pari valkuaista. Valkuaisia olisi muuten aivan hyvin voinut olla kolmekin. *Edit: kuva vaihdettu*




Ainekset:
2 ½ dl kinuskikermaa
200 g kinuskikreemiä
250 g maitorahkaa
2 kananmunan valkuaista

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Vatkaa toisessa astiassa kinuskikerma vaahdoksi. Vatkaa kinuskikermavaahtoon maitorahka ja kinuskikreemi. Kääntele lopuksi sekaan valkuaisvaahto.

Siirrä seos pakastuksen kestävään astiaan ja nosta pakastimeen vähintään muutamaksi tunniksi, mielellään yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti