Näiden valmistuksessa oli kyllä air fryer ihan omiaan. Ei tarvinnut ruveta pelaamaan sen öljyn kanssa. Kroketeista tuli todella maukkaita ja koostumukseltaan kivan pehmeitä. Ulkokuori kumminkin oli mukavasti paistunut.
Ainekset:
600 g kesäkurpitsaa
suolaa
1 pieni sipuli
1 ruukku persiljaa
1 ruukku minttua
70 g parmesaaniraastetta
2 kananmunaa
1 dl korppujauhoja
mustapippuria
Raasta kesäkurpitsa hienoksi raasteeksi. Laita raaste siivilään, sekoita raasteeseen suolaa ja anna valua 20 minuuttia. Puristele raasteesta ylimääräinen neste pois.
Kuori ja silppua sipuli. Silppua persilja ja minttu.
Sekoita kaikki krokettien ainekset tasaiseksi massaksi. Mausta mustapippurilla. Anna tekeytyä 5 minuuttia. Pyörittele taikina kroketeiksi ja kypsennä 190-asteisessa air fryerissä 18 minuuttia. Tai friteeraa krokketit 180-asteisessa rypsiöljyssä.
Kiitos ohjeesta, tänään testasin ja oli maukas vaikka en yleensä vege vaihtoehdoista perusta. Kiitos!
VastaaPoistaNäissä oli tarpeeksi parmesaania myös sekasyöjän makuun. :D
VastaaPoista