maanantai 17. huhtikuuta 2023

Kuuma nuudeli-rucolacappuccino

Tällä on ehkä vähän turhan hienolta kalskahtava nimi. Nimestään huolimatta keitto oli oikein hyvää, varsinkin kun tein lisäksi vielä bean better –mureketta.




Ainekset:
175 g munanuudeleita
1 ¼ l kasvislientä
70 g rucolaa
30 g voita
1 valkosipulinkynsi
1 punainen chili
2 tl inkivääritahnaa
suolaa
mustapippuria

Poista chilistä siemenet ja valkoiset osat ja suikaloi malto. Kuori valkosipulinkynsi. Silppua rucola.

Sulata kattilassa puolet voista. Lisää chili ja inkivääri ja purista sekaan valkosipulinkynsi. Kuullota muutama minuutti. Lisää kasvisliemi, kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua 20 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää loput voista ja soseuta sauvasekoittimella. Keitä nuudelit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin.

Siirrä nuudelit ja rucola tarjoiluastian pohjalle. Kaada päälle liemi ja tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti