lauantai 3. syyskuuta 2016

Raastepihvit

Näitten kanssa kävi vähän niin kuin arvelinkin. Raastepihvit olivat lähinnä raastekasoja. Maku oli hyvä, mutta miten ihmeessä nämä raastepihvit saisi pysymään kasassa?



Ainekset:
400 g porkkanaa
250 g perunoita
1 omena
1 sipuli
2 munaa
2 rkl perunajauhoja
2 siivua vaaleaa leipää
1 ½ tl suolaa
1/5 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
½ ruukkua basilikaa
3 rkl voita

Kuori ja raasta porkkanat, perunat ja omena hienoksi raasteeksi. Silppua sipuli ja kuullota pehmeäksi voissa. Silppua basilika. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna taikinan tekeytyä hetki.

Paista voissa lettupannulla keskilämmöllä, n. 3 minuuttia molemmin puolin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti